Oplysninger vedr. sommerkolonierne

Kolonirepræsentanten
På hver af Gladsaxes skoler er der en kolonirepræsentant, der står for at fordele de elever, som har søgt et koloniophold. Hver skole har et antal pladser i forhold til antal elever, som går på skolen. For at kunne sikre de mest homogene hold og klæde vores holdledere bedst muligt på, indhenter vi oplysninger om den enkelte elev hos elevens lærere. Hvis du har spørgsmål om kolonierne, er du velkommen til at ringe til kolonirepræsentanten på dit barns skole. Du er også velkommen til at ringe til koloniernes kontor V/Rita Hagmann på tlf. 39565511

Besked og betaling
Forældre vil modtage mail om optagelse/afslag af et koloniophold i midten af april måned.
Skulle man få afslag, er det muligt at komme på venteliste. Dette markeres i den elektroniske ansøgning.

Rejsebrev fra holdledere
Midt i juni vil du få tilsendt rejsebrev via mail fra holdlederne. I brevet vil det fremgå, hvornår du skal rejse, hvor I skal mødes, hvornår I kommer hjem, navn og telefonnummer på holdets ansvarlige leder samt adresse og telefonnummer på kolonien og meget andet.

Rejseoplysninger
Rejsen foregår i lejede busser med afrejse og hjemkomst ved Skovbrynet Station. De hold, som skal til Bornholm, har Buddinge Station som afrejse/ankomststed, men det kan ske, at det er Københavns Hovedbanegård. Se rejsebrev fra holdledere for det præcise sted.

Bagage
Bagagen pakkes godt og solidt, og så barnet selv kan håndtere den. Bagagen forsynes med elevens navn og skole.

Pakkeliste
Lagen, dyne- og hovedpudebetræk, nattøj, toiletsager, solcreme, undertøj, strømper, ude- og indesko, gummistøvler, bluser, skjorter, bukser, trøjer (også til køligt vejr), håndklæder, vindjakke, regntøj, badetøj m.v.
På de fleste hold vil der være en "festaften", hvorfor man gerne må tænke det ind i tøjpakningen, hvis man kan.

Breve
Der er altid stor spænding på en koloni, når posten skal deles ud. MON jeg får brev i dag? Vær opmærksom på, at almindelig breve tager op mod 5 hverdage at nå frem.
Hvis I ønsker at få brev fra kolonien, er det en god idé at lægge nogle adresserede og frankerede kuverter i bagagen.
Bemærk, at pakker er ikke velkomne på kolonierne. Oftest når de ikke frem, og så efterlader det et stort arbejde med at få det returneret til afsenderen

Lommepenge
Indsættes i “Kolonibanken”. Pengene afleveres i en lukket kuvert med navn og beløb til lederne ved afrejsen.

Koloni-livet
Eleverne har det frit på kolonierne og må lege overalt på koloniens grund. Men de må ikke forlade koloniens grund uden aftale med lederne, og de må aldrig bade på egen hånd. Badning foregår i små hold og under betryggende opsyn.
På hvert hold arrangeres busture og/eller udflugter, og hver dag foregår der fælles arrangementer af forskellig karakter. Eleverne skal deltage i lettere køkken- og rengøringsarbejde i forbindelse med måltider og ved hjemrejse.

Medicin/sygesikringskort
Der træffes skriftlig aftale med lederne vedrørende eventuelt medicinforbrug.
Barnets sygesikringskort skal medbringes og afleveres til lederne ved afrejsen.

Kontakt:
Ved spørgsmål kontakt koloniernes kontor enten pr. mail riha@dlf.org eller på telefon 39565511

HandelsbetingelserCookie & privatlivspolitik